AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Beach SM 2017

Så är Beach SM-veckan över och de flesta har nu hunnit skaka sanden ur kläderna. Sollentuna Volley hade många lag på plats i flera av klasserna och var faktiskt klubben som var representerad i flest lag i ungdomsklasserna (U20, U18 och U16).

Efter många spännande matcher i varierande väder (det enda som saknades var drivis) hade Sollentunare säkrat medaljer i Junior (Herr), Mixed, U18 (Flickor och Pojkar) samt U16 (Pojkar)!

 

Veckan började i fint väder och det var många som tog sig ett bad mellan matcherna, speciellt på tisdagen när Juniorslutspelet pågick. Många fina insatser och volleyboll på hög nivå men längst tog sig Gustav och Jonatan som vann bronsmatchen efter att ha ställts mot Joel Andersson och David Åhman i semin, de som senare vann guldet.


Junior Brons: Gustav Molin (Sollentuna VK) / Jonatan Hellvig (Lidingö SK)

Två dagar senare ställdes Gustav och Jonatan återigen mot Joel och David, denna gång i U18-finalen och i ett helt annat väder, det var riktigt tuffa förhållanden med regn och blåst under dagen. U18-finalen slutade på samma sätt som Junior-finalen men nu gav det Gustav och Jonatan ett välförtjänt silver.


U18 Silver: Gustav Molin (Sollentuna VK) / Jonatan Hellvig (Lidingö SK)

I flick-klassen tog sig Emma Laurin tillsammans med Ewelina Granberg (IKSU) till semi där de tyvärr föll men säkrade senare bronset!


U18 Brons: Emma Laurin (Sollentuna VK) / Ewelina Granberg (Iksu beachvolley)

I mixed-klassen gjorde Diana Lundvall och Jakob Molin (Habo) en fantastisk uppryckning i mitten av andra set i bronsmatchen och vände på setet och tog matchen till skiljeset som de, i riktigt ruskväder och inför bara de riktigt trofasta supportrarna, vann med 15-10 och kunde på så sätt senare ta emot sina bronsmedaljer.


Mixed Brons: Diana Lundvall (Sollentuna VK) / Jakob Molin (Habo WK 87)

När det dagen efter var dags för bla U16 var det mindre regn men vinden hade tilltagit vilket gjorde det mycket svårspelat ändå gick flera Sollentuna spelare vidare till slutspel dagen efter, längst av alla tog sig Kalle och Homayon som fick silver efter att ha förlorat finalen mot Borna (Lund)


U16 Silver: Kalle Blomstedt (Sollentuna VK) / Homayon Najafi (Sollentuna VK)

Det var som sagt många som gjorde fina insatser även om de inte nämns här, det bjöds på många fina bollar och mycket kämparanda och glädje. Alla resultat finns via länkarna nedan.

Avslutningsvis – det var som vanligt ett fantastiskt arrangemang på Skrea Strand av Falkenberg VBK men nästa år ses vi i Tylösand!

Fullständiga resultat 

Tremannamästerskapet

U16 F
U16 P

U18 F
U18 P

Junior D
Junior H

Senior H
Senior D

Mixed

Veteran +35 D
Veteran +35 H

Veteran +40 D 
Veteran +40 H 

Veteran +45 D
Veteran +45 H

Veteran +50 H 

Veteran +55 H