AKTUELLT

Sommarläger i augusti

admin

Innan skolorna börjar efter sommaren ordnar SVK inomhusläger. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat en tid är du välkommen att anmäla dig!

Förlust för Sollentuna hemma mot Svedala

Trots tidigare vinst mot Svedala på bortaplan så förlorar Sollentuna på “hemmaplan” i Vallentuna. Lagen spelade jämt i första set men Sollentuna tappar mot slutet av setet. Resterande set orkar Sollentuna inte hålla samma nivå och Svedala vinner med 3-0.

Första set börjar starkt för Sollentuna som leder stora delar av setet efter en bra insats. Det står 23-19 till Sollentuna när setet plötsligt vänder och Svedala tar 3 poäng i rad. Efter en servemiss från Svedala får Sollentuna två matchbollar vid 24-22 och 24-23. Sollentuna lyckas trotts detta inte ta hem första set. Setet slutar 26-24 till Svedala efter att Svedala tagit 4 raka poäng.

Andra set har Svedala poängövertag genom hela setet. Sollentuna orkar inte hålla nivån uppe som i första set. Setet slutar 25-18 till Svedala. Tredje och sista set fortsätter på samma sätt som det andra och Svedala vinner till slut med 25-15.

Matchfakta
Sollentuna – Svedala 0-3 (24-26, 18-25, 15-25)

Matchens lirare i Sollentuna: Alessandra Roventini
Matchens lirare i Svedala: Morgan Bergren

Bästa poängplockare i Sollentuna: Viktoria Nordström (8p)
Bästa poängplockare Svedala: Manyi Ati och Brooke Seaman (15p)

 

Matchen sändes av Volleykanalen och finns att se i repris här: https://volleykanalen.solidtango.com/live/sollentuna-svedala-d