Söndagens match mellan SVK C och SVK Draget ur en annan synvinkel

Den farhåga man hade innan matchen att rutin brukar slå ungdomlig entusiasm besannades, men det var inte långt borta. Nästa gång i vår på Dragets hemmaarena så får de nog se upp! 

Efter diverse strul med att komma in i hallen när kodbrickorna inte fungerade så startade matchen en halvtimme försent.

Våra 14-15 åringar började bra och pressade Draget som nog undrade vad som hände. Ledning i början på setet ändrades sakta till en jämn kamp. När det drar ihop sig till att knyta ihop säcken så visar det sig att rutin vinner. Med en servmiss följd av en mottagsmiss så vinner Draget första set med 24-26. 

I andra set visar Draget vad de kan och vinner ganska komfortabelt med 18-25. 

I tredje set gjorde både Draget och C-laget mycket av varandras poäng. Många misstag av killarna gjorde att det såg ut att vara jämnt poängmässigt, men till sist kunde dock C-laget ta hem tredje set med 30-28. Välförtjänt!

När fjärde set började ville Draget verkligen avsluta matchen. Draget får nu sitt trippelblock att fungera vilket ställer till det för killarna. Dessutom börjar domaren tycka att killarnas byten är för långsamma och är på vippen att dela ut ett gult kort, men nöjer sig med en varning. Spelet hackar för C-laget och Draget kan ta hem fjärde set med 21-25 och därmed matchen.

Slutresultat i Nya Rotebrohallen: Sollentuna VK C – Sollentuna VK Draget 1 – 3 (24-26, 18-25, 30-28, 21-25)
Publiksiffra 30

 

Läs aven här: http://www.sollentuna-vk.com/svkwebp/index.php?option=com_content&task=view&id=3004&Itemid=210