Tät match mot Vingar

Damer B spelade en tät match borta mot Stockholms Vingar i Division 1 Norra på lördagseftermiddagen men tyvärr slutade det med förlust 1-3.

Första set blev ojämnt poängmässigt, hemmalaget kopplade tidigt greppet och drog sedan bara ifrån, de vann de flesta av de långa duellerna och gjorde färre egna misstag.

Även i andra set fick Vingar en liten lucka tidigt i setet men våra B-tjejer kämpade ikapp, gick förbi, tappade lite men kom ikapp igen. Det blev ett spännande set där båda lagen tog båda sina time-outer och gjorde några byten men värdarna för dagen var de som tillslut kunde ta hem setet med 25-23.

I tredje fortsatte Sollentuna B spela på och visade att man inte ville gå hem ännu. Man fick en liten ledning som sedan utökades och man kunde  relativt tryggt vinna setet med 25-18.

Fjärde set började tyvärr med att de unga gästerna släppte iväg hemmalaget och den luckan lyckades Vingar behålla och tog hem setet med 25-18.

Trots förlusten finns det mycket positivt att ta med sig för tjejerna i B, de kämpade på bra och jobbade verkligen tillsammans som ett lag!

Slutresultat i Kanalhallen: IF Stockholms Vingar – Sollentuna VK B 3 – 1 (25-11, 25-23, 18-25, 25-18)