AKTUELLT

Vaccinationsbevis

styrelsen

Uppdatering 2022-01-19: Från och med 12 januari krävs uppvisande av vaccinationsbevis för myndiga vid evenemang med 50 personer eller fler.

Sarah till Sollentuna!

Nu är det inte långt kvar till elitseriepremiären så det är med glädje vi kan meddela att ännu en pusselbit fallit på plats. 
Sarah kommer spela denna säsong med SVK!

 

 

Så här skriver Sarah:

Hej!
Sarah Arvidsson heter jag, är 25 år och har precis flyttat hem till Stockholm efter 3,5 års studier i Karlstad. Nu jobbar jag som rekryterande konsultchef i Solna och ser fram emot att köra igång med volleyboll på riktigt igen! Innan jag flyttade så spelade jag volleyboll i närmare 10 år, och har spelat främst i Elverket Vallentuna men även en säsong med Örebro volley. Jag spelade lite på hobbynivå i Karlstad men nu när jag är tillbaka på hemmaplan märkte jag att suget efter att köra seriöst kommit tillbaka, därför känns det kul att snöra på skorna igen!

Det ska bli jätteroligt att se hur den här säsongen med Sollentuna kommer utveckla sig. Extra kul med ett relativt nytt lag så vi får köra hela den här resan tillsammans från start och bygga en stark lagsammanhållning. Jag är en riktig vinnarskalle som sliter hårt för att ständigt förbättras, och jag kommer göra mitt bästa för att bidra till laget. Även om jag inte spelat på länge så vet jag att mentaliteten sitter kvar!

Vi ses i hallen!

Sportchef Cili kommenterar:

Med många år inom sporten och ett öga för spelet bidrar Sarah med mycket taktiskt tänk. Hon har dessutom en stor förmåga att sprida glädje omkring sig och det är många träningar vi får höra hennes smittande skratt. Vi är väldigt glada att hon valt att signa den här säsongen med oss!

 

Välkommen Sarah!