AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Alma Skarrie kommer till Sollentuna

Hon gick från inomhus till utomhus men nu när hon väljer inomhus igen är vi mycket glada och stolta att hon valde Sollentuna.

 

Så här skriver Alma själv:

Hej! 

Jag började spela volleyboll för ungefär 15 år sedan i Alingsås VK. 2009 började jag spela med KFUM Göteborg, där jag spelade t.o.m säsongen 14/15. Sedan började jag spela beachvolleyboll istället, tills jag flyttade till Stockholm i februari. Efter ett tag utan volleyboll är jag dock väldigt taggad på att spela inomhus igen.

Lite mer info om mig: Jag är 29 år och arbetar som utredare på polisen, på NOA (Nationella Operativa Avdelningen, f.d. Rikskrim) där jag utreder immaterialrättsbrott. Jag reser mycket i jobbet men kommer att träna och spela så mycket jag kan. Jag ser fram emot att spela med just Sollentuna och jag är övertygad om att det kommer att bli en väldig rolig säsong!

 

Coach Vladan kommenterar:

Having Alma as part of the team is a huge deal for us. Her experience and positive attitude is beneficial for players and the whole team. Especially since this year we are having a slightly younger team.
I can honestly say that Alma is one of those players who always tries to give 101%.

Välkommen Alma!

Foto: Per Wahlberg, Göteborgs-posten