AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Även Viktoria fortsätter!

Så här mitt i sommaren har vi ännu en god nyhet inför hösten, Viktoria Nordström kommer spela med SVK ytterligare en säsong.

 

 

Viktora själv skriver så här: 

Hej,
Mitt namn är Viktoria och jag är 22 år gammal. Jag kommer från början ifrån Malmö där jag i många säsonger spelat volleyboll för Svedala Volley varav fem av dessa i elitserien. Förra året blev det en flytt och spel för Sollentuna VK.

I år ser jag framemot ännu ett år med spel i Sollentuna VK där jag hoppas få bidra med lite rutin till ett i övrigt relativt ungt lag. Utöver volleyboll så har jag en examen i Service Management från Lunds universitet.
Jag är jättetaggad på att komma igång och träna och jag är övertygad om att säsongen kommer att bli väldigt rolig och spännande. Jag förväntar mig att vi kommer jobba hårt och tillsammans som ett lag ta oss igenom de utmaningar som står framför oss.

 

Assisterande tränare Matthias kommenterar: Att Viktoria skriver på för ytterligare en säsong är mycket glädjande för oss i ledarstaben. Med hennes rutin och positiva attityd tillför hon en extra dimension till laget.