AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Anita fortsätter hos SVK!

Fler och fler delar av damlaget faller på plats och det är mycket glädjande att centern Anita Nolsjö väljer att förlänga med SVK ett år till.

 

Så här skriver Anita om sig själv:

Jag började spela volleyboll i Sollentuna VK när jag var 12 år. Innan dess tränade jag gymnastik men växte fortare än alla andra och blev för lång för det och då började jag med volleyboll. Det här blir min femte säsong i elitserien och jag är 23 år.

Jag kombinerar volleyboll med heltidsstudier och i höst börjar jag mitt femte och sista år på KTH. Till nästa sommar ska jag vara färdig civilingenjör med inriktning hus- och anläggning. Det innebär att jag lärt mig mycket om betong och att göra olika beräkningar som ska säkerställa att en konstruktion håller och går att använda.

I år är det många nya som kommer till laget och mina förväntningar och förhoppning är att vi ska kunna utvecklas tillsammans och att vi ska ha kul tillsammans.

Coach Vladan kommenterar: 
As part of the coaching staff I can say that I am very glad that we have Anita in the team for the next season. She is a really hard worker and a good player with lots of potential. I believe that she will help make the team stronger and get us closer to our goals.