AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Tre från Damer B går upp till Elit!

Vi är mycket stolta och glada över att kunna meddela att tre tjejer från säsongens Damer B nu har skrivit på för att gå upp till Elitlaget!

 

Så här beskriver tjejerna sig själva:


Jag heter Aliide Sjögren och har i snart 8 år spelat volleyboll i Sollentuna, jag har en lillebror och lillasyster som båda spelar volleyboll, min syster har dessutom min pappa som tränare så man kan säga att vi är lite av en volleybollfamilj.

Fram till hösten ser jag fram emot att börja plugga psykologi i Stockholm, men framför allt ser jag fram emot ännu ett år med volleyboll i Sollentuna. Jag har som sagt alltid spelat i SVK, men då det blir mitt första år där jag spelar på heltid i elitlag ser jag fram emot alla nya utmaningar, lära känna spelarna och få utvecklas till helt nya nivåer!

 


Hej!
Danielle Rizzo heter jag. Uppvuxen på landet och är minstingen bland fyra systrar. Är numera bosatt i Flemingsberg där jag pluggar till sjuksköterska.

Jag har spelat volleyboll sen 7:an men först för två säsonger sen började jag spela divisionspel. Det senaste året spelade jag i Sollentunas B-lag. Älskar utmaningar och tycker att det ska bli riktigt roligt att få spela denna säsong tillsammans med ett nytt lag. Ser fram emot hård träning och att utvecklas som individ och även tillsammans som ett lag.

 


Hej!
Det är jag som är Ulrika (Ulli) Blomgren och är 15 år gammal. Jag ska till hösten börja nionde klass på Gillboskolan i Rotebro. Jag skulle själv säga att jag är en målinriktad vinnarskalle. Dock tror jag att andra skulle säga att jag är en galning som hatar att förlora…

Jag har varit med inom volleybollen så länge jag kan minnas, bland annat varit på mina storebröders eller min storasysters matcher. Jag började själv träna när jag var ungefär 8 år, om inte tidigare? Jag ska vara helt ärlig så har jag själv ingen stenkoll. Skämt å sido, jag är sjukt taggad att få spela med elitlaget detta året. Att få chansen att träna med så duktiga personer och med en så duktig coach är något man drömmer om. Dessutom att jag får chansen vid 15 års ålder? GALET!

 

Sportchef Cili kommenterar tjejernas flytt till elitlaget:
I Sollentuna har vi sedan länge en stor och brinnande ungdomsverksamhet vilken har försett oss med flertalet elitspelare genom åren, vilket är något vi är väldigt stolta för. Både Aliide och Ulli har under gångna året gjort inspel i vårt A-lag. Det är väldigt roligt att få välkomna dem, tillsammans med Danielle, på heltid till kommande säsong. Alla tjejerna har ett stort driv och stark kämparanda kombinerat med en positiv attityd och vi tror att dom kommer passa in fint i laget.