AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Matilda Altin klar för spel i SVK

Via USA kommer det in en center från Vallentuna nu när det står klart att Matilda Altin kommer spela för Sollentuna Volley nästa säsong!

 

Här kommer en hälsning från Matilda:

Hej!
Matilda Altin heter jag och kommer från Vallentuna! Har bott där i hela mitt liv men planerar att försöka flytta till USA inom några år! I gymnasiet pluggade jag bild och design då jag tycker väldigt mycket om att måla och rita! Är oftast en väldigt positiv och glad person då jag tycker om att göra personerna omkring mig glada. Favoritserien är så klart Game of Thrones!

Volleyboll började jag spela när jag gick i sjuan och har i nästan hela mitt liv spelat i Vallentuna! Efter gymnasiet flyttade jag till USA i två år och spelade på ett college i Norra Idaho! (Därav anledningen till att jag vill flytta dit)
Det har absolut varit en upplevelse jag aldrig kommer att glömma, men är nu redo för nästa steg i Sollentuna!
Från mig själv förväntar jag mig en massa hård träning och att jag kämpar för mitt lag, så jag förväntar mig samma av mina lagkamrater, att vi ska hitta ett sätt att kämpa för varandra!

/Matilda

Sportchef Cili kommenterar värvningen:
Det ska bli väldigt roligt att välkomna Matilda in till SVK. Vi har följt henne som rival i Vallentuna där hon varit framstående på ungdomssidan och nu efter två år i USA ska det bli väldigt spännande att ha henne hos oss! Vi fokuserar mycket på att bygga ett lag med stor sammanhållning och här tror vi att Matilda kan bidra mycket.

Vi andra säger: Välkommen Matilda!