AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sista arrangemanget

Nu är det gjort! Jag har nu arbetat med mitt sista arrangemang för klubben, i höst kommer jag att arbeta med andra saker inom SVK.

Ulla började i arrangemangssektorn våren 2008 och har hunnit med att vara delaktig i invigningen av Satelliten, EM-kval för herrar, filminspelning av filmen Optimisterna samt nu i dagarna 2, landskamper för damerna. Det har också varit ett oräkneligt antal elitmatcher för representationslagen på både dam och herrsidan.

Ulla hälsar:
Det har varit otroligt roligt att få arbeta med er alla i klubben och jag är oerhört stolt över att få vara en del av SVK. Vi har så många fantastiska ungdomar, ledare och föräldrar i vår klubb! Vill på detta sätt tacka er alla och speciellt våra fantastiska ungdomar som kommer och gör ett kanonjobb för att elitmatcherna ska flyta på så smidigt som möjligt. Ett extra stort tack till er alla som varit delaktiga de två senaste dagarna; ungdomssektorn som ställde upp med ett gäng som gjorde att fantastiskt jobb under onsdagens match, Elitlagen som genomförde en superbra funktionering under tisdagens match, Superspeakern Lucas, som får se upp för Joar som helt klart är på gång som tronföljare som speaker, Bosse som satt som i gamla tider och skrev protokollet, elitlagens Head Coach, Vladan,  som la allt åt sidan under de här dagarna för arrangemanget och som har tagit hand om våra gäster helt utöver det vanliga och som fungerat som min högra hand och utan det stödet hade det inte fungerat så bra som det gjorde.

Till er alla, stort TACK!

Hej fr Ulla

Ni kan läsa mer om Ullas ny roll här:http://www.sollentuna-vk.com/svkwebp/index.php?option=com_content&task=view&id=2942&Itemid=1