Flickor -01 tog hem U16 slutspelet i SVC

Då börjar ännu en härlig säsong lida mot sitt slut och i helgen var det slutsplel i Stockholm Volley Cup för -01 tjejerna. Man åkte dit med två starka lag och det gick som på räls fram till finalen där man fick möta varandra. Så det blev en skön resa hem till Sollentuna med många medaljer och den stora vandringspokalen.

Slutspelet blev en stor framgång för tjejerna och de laddar nu som bäst inför U16 mästerskapet som spelas nästa helg i Falköping.

Lag vit började med att vinna sin grupp med 2-0 över Västerås och Solna. Därmed var man i semi där Södertelge bjöd på motstånd men man tog hem även den matchen med 2-0. Sista matchen för dagen var då givetvis finalen där man fick se sig besegrade denna gång av sina träningskompisar i lag vinröd.

Lag vinröd stormade fram i sin grupp och vann sina tre matcher med 2-0 över Sollentuna Lillon, Lidingö och Södertelge. Eftersom det var tre grupper i slutspelet så var nästa match kvartsfinalen där man fortsatta övertyga med 2-0 över Västerås. Därefter semi då man kom igång ordentligt med att hitta varandra och vann 2-0 över Danderyd. Det fina spelet fortsatte i finalen vilket gjorde att även den matchen vanns med 2-0.