AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Bra slagläge för F-00/01 i både U16 & U18

I helgen spelade -00/01 tjejerna sista omgången i U18 innan det är dags för slutspelet. Där tog man sig till final och vann över Vallentuna. Även i förra helgens U16 så tog man sig till final och vann. Så allt är upplagt för spännande slutspel i Stockholm Volley Cup under april.

 

 

Den 14/2 så spelades sista grundomgången i FU16 och där var dessa tjejer med för första gången då det tidigare krockat med seriespelet. Man kom med två lag och visade upp sitt bästa spelhumör och kämpaanda. SVK lag Vinröd seglade igenom gruppen men det tog sedan stop i semi mot Danderyd. Så Danderyd kom till final där SVK lag vit stod på andra sidan och där var Sollentuna det starkare laget och vann med 2-0.

Nedan är laget som spelade U18 i helgen. Mot det normala deltagandet med tre lag så fick man denna gång ihop ett lag då man även hade lag som spelade seriematch i division 2. Det blev idel segrar och det var mot följande lag: Lidingö blå 2-0, Danderyd 2-0, semi Lidingö svart 2-1 och i finalen Vallentuna 2-0. Spelade gjorde Emma, Emilija, Molly, Rebecca, Sophie och Ulli. Ulli blev dagens poängdrottning med 34 poäng.

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Svenskvolleyboll/Distrikt/Stockholm-GotlandsVolleybollforbund/Tavling/Resultat/FlickorU18Omg5/

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Svenskvolleyboll/Distrikt/Stockholm-GotlandsVolleybollforbund/Tavling/Resultat/FlickorU16Omg5/