AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

….när armarna räcker till mer än väl – då gör vi två lag!

På lördagskvällen kom beskedet att samtliga spelare var hela och kunde vara med i helgen. Härligt! Ett samtal tidigt på morgonen och snälla arrangörer, gjorde att spelschemat kunde göras om och Sollentuna ställde upp med två lag med tre spelare i varje. 

I Strängnäs, där den fjärde omgången av SVC Level 5 & 6 spelades, ställde totalt nio lag upp och motståndet kom från Södertälje (som också lade till ett lag i sista sekund), Danderyd och arrangörerna själva. Båda Sollentunalagen gick obesegrade genom gruppspelet och matcherna låg så, att det var möjligt för mig att vara med och coacha båda lagen. Även semifinalerna spelades vid olika tillfällen och inte heller här rådde något lag på varken Reebok eller Nike. Således blev det en renodlad Sollentunafinal, vilken de fick ta sig an med en ny utmaning – att coacha sig själva.

Jag satte mig vid sidan om och njöt av fint spel från båda lagen. Kanske kunde jag skönja lite trötthet och det var nog just det som skiljde dem åt. Det förlorande laget hade haft en lite jobbigare resa fram till finalplatsen, vilket visade sig i några fler enkla egna misstag.

Fint styrkebesked för oss, att med endast tre i varje lag, gå till final! Snyggt!

Vilken bra träning Ni fick i helgen och vilket spel – Anton B, Markus, Kalle och Kai, Anton F, Johan.

Tack grabbar!

Fullständiga reultat: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Svenskvolleyboll/Distrikt/Stockholm-GotlandsVolleybollforbund/Tavling/Resultat/PojkarLevel56Omg4/