AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Omgång #3 i SVC U18

I lördags var det dags för tredje omgången av Stockholm Volley Cup och denna gång på hemmaplan i Satelliten. Många lag kom och bjöd på bra underhållning och Sollentuna visade upp hela fem lag som utgjordes av 3 st. tjejlag och 2 st. killag.

 

 

 

Tjejerna kunde senast bara komma med ett lag då man denna säsong även spelar i c- och d-lagen, som håller till i division 2. När man inte kan vara med så tappar laget då i rankingen, men man åtgärdade detta snabbt genom att lag SVK Grön vann alla sina matcher i gruppen. Och man gjorde det övertygande med en bollskillnad på 201-115. I svart grupp fick SVK Vit och SVK Vinröd mötas tidigt och det blev ett jämt och välspelat derby som SVK Vit till slut tog hem med 2-1. Av bara farten så fortsatte SVK Vit att vinna resterande matcher utan setförlust och toppar nu rankingen. SVK Vinröd fortsatte spela bra och slutade på fjärde plats.

Killarna spelade fyra matcher och även där var det ett jämt derby som slutade 1-1. SVK Inferno tog till slut andraplatsen, men det var till slut bollskillnad som gjorde att dom inte tog hem denna turnering utan den gick till Södertelge. SVK Gazoz slutade på en tredjeplats denna gång. Stort tack till alla som var med och spelade, funktionerade och agerade hejarklack!

Här hittar ni alla resultaten:

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Svenskvolleyboll/Distrikt/Stockholm-GotlandsVolleybollforbund/Tavling/Resultat/