Snabb förlust för Damer B mot Uppsala

Återigen väntade en tuff match för Damer B i division 1 Norra, Uppsala har hittills bara förlorat en match i år.
Tyvärr blev det en relativt ensidig affär och B-tjejerna förlorade i tre raka.

Tjejerna spelade väldigt svajigt och man tillät motståndarna ta en tidig ledning, visserligen jobbade man ikapp men sen släpptes de iväg igen. I andra set kändes det ändå som att de våra var på gång, det blev ett jämnare set och hoppet växte i publiken, man erinrade sig ett möte mot Uppsala förra säsongen som började lika illa som dagens men där hemmalaget lyckades vända hela matchen.
Historien skulle dock inte upprepa sig trots ett stort publikstöd, energin som behövdes infann sig inte och även tredje set förlorades och B-lagets första 0-3 förlust för säsongen var ett faktum.

Spelade gjorde: Aliide, Emma P, Mai, Ulli, Natalija, Lovisa, Jenny H, Jenny L och Matilda

Coach: Elias och Lucas

Slutresultat i Satelliten: Sollentuna VK B – Uppsala VBS 0 – 3 (17-25, 21-25, 16-25)