Förlust mot Rissne i Division 1 Norra

Redan på pappret såg matchen mot Rissne tuff ut för tjejerna i B men det fanns även en viss nervositet i bortalaget, några av gästerna har tidigare tränat en del av tjejerna i B och en av dem hade sin lillasyster i hemmalaget.

B-tjejerna startade matchen respektlöst och tog en tidig ledning, de ökade på den fram till hela 20-8 innan Rissne kom in i matchen men då satte de fart och var faktiskt ganska nära att komma i kapp, men tillslut kunde hemmalaget knyta till säcken 25-20.

I andra set fortsatte motståndarna att spela bra medan det gick sådär för Sollentuna B och setet förlorades 16-25.
Tredje set såg ut att gå samma väg men B-tjejerna kom tillbaka i matchen och tog långsamt in luckan man släppt i början av setet, tyvärr kom man inte hela vägen utan förlorade med 20-25 men det fanns ändå en känsla av att det skulle kunna gå bättre i nästa set.
Det såg ett tag ut som man skulle lyckas ta matchen till skiljeset men man lyckades inte få upp energinivån som behövs mot ett rutinerat lag som Rissne och tappade fjärde med 20-25 och gick poänglösa från matchen.

Det bjöds tidvis på mycket fin volley och när tjejerna fokuserar är de svårslagna.

Spelade gjorde: Aliide, Emma P, Mai, Ulli, Natalija, Lovisa, Jenny H, Jenny L, Mirjam och Matilda

Coach: Elias

Slutresultat i Satelliten: Sollentuna VK B – Rissne IF 1 – 3 (25-20, 16-25, 20-25, 20-25)