D-laget tar säsongens första vinst och C-laget föll knappt i dubbelmötet mot Stockholms Vingar

Stockholms Vingar kom till B-hallen för att spela mot vårat C- och D-lag och detta möte slutade 1-1. Först en publikfriande 5-sets match mellan SVK-D och Stockholms Vingar C, där SVK segrade med 3-2. Därefter spelades ytterligare en jämn match mellan SVK-C mot Stockholm Vingar B där dock Vingarna var lite starkare och vann med 3-1.

 

 

Vi börjar rapporteringen med C-laget. Det var lite nervösa och morgontrötta tjejer ifrån flickor -00/01 som kom till B-hallen för deras andra seriematch. Men man vaknade snabbt och lyckades vinna en lång och jämn match mot Stockholms Vingars C lag med 3-2. Laget spelade helt respektlöst mot dessa äldre tjejer och kommer att bjuda hårt motstånd till övriga lag i serien. Det var mycket bra spel och härliga bolldueller vilket den stora publiken på hela 26 personer uppskattade!

Här hittar ni tabellen för D-laget och även kommande matcher så ni kan fortsätta följa dom under säsongen:

http://www.profixio.com/fx/serieoppsett.php?t=SVBF_SERIE_AVD4962&k=LS4962&p=1&l=14085685

———————————-nedan kan ni läsa om C-laget———————————————————–

Årets C-lag är en mix av spelare ifrån B-laget och -00/01 träningsgruppen. Dagens match var deras första ihop och man lyckades ändå hitta ett bra flyt i spelet. Laget räckte inte riktigt hela vägen utan Stockholms Vingar b-lag vann med 3-1. Men man visade god potential och kommer att ta nya tag till nästa match som blir 14/11 mot IKSU ifrån Umeå. Nu laddar alla dessa tjejer redan inför höstens stora turnering som är 3-Kungaslaget i Kungälv. Och i år kommer de att även få möta lag ifrån Norge och Danmark, så det blir spännande att fortsätta följa dom..

Här hittar ni tabellen för C-laget:

http://www.profixio.com/fx/serieoppsett.php?t=SVBF_SERIE_AVD4703&k=LS4703&p=1&l=13960228