AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Damer B provar lyckan i Uppsala Cup

I helgen anordnades 45e upplagan av Uppsala Cup och SVK Damer B deltog på lördagen i Klass 1. Laget är i princip nytt jämfört med förra säsongen och Uppsala Cup var ett bra tillfälle för laget att få matchträning inför seriestarten om bara en vecka. Det bjöds på bra motstånd men man lyckades knipa femteplatsen efter att ha vänt från underläge i båda matcherna under slutspelet.

 

 

Morgonen började med en 2-0 vinst mot Uppsala B men sedan förlorade man mot Västerås och Stockholms Vingar, båda matcherna var jämna men tyvärr missade man chansen att ta sig till semifinal.

I B-slutspelet mötte man först Vallentuna och även om man tappade första set lyckades man rycka upp sig och vända matchen för att ta hem segern med 2-1.
Stockholms Vingar B stod som måtståndare i nästa match som följde samma mönster, man tappade första set men lyckades återigen vända från ett underläge för att säkra en helt godkänd femteplats.

Laget visade upp spel av varierande kvalitet under dagen men en hel dag med matcher var nyttig träning för tjejerna och de visade att de har kul ihop och redan fått en fin lagkänsla.

Spelade gjorde: Filippa, Emma, Aliide, Ulli, Natalia, Mai, Rebecka, Mirjam, Natalija och Sandra
Coach: Lucas

3e oktober är det premiär i Division 1 Norra och då möter man IF Stockholm Vingar på bortaplan.