AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Öppna U17 SM med flickor -99/00/01

Till årets öppna klass vid U17 SM i Göteborg deltog 33 lag ifrån hela landet och Sollentuna åkte ner med två taggade lag i denna klass. Det blev en helg som gav mersmak och många nya erfarenheter.  

 

 

Att få åka iväg en lång helg med sin träningsgrupp och få möte nya lag utanför Stockholm är roligt och under en helg hinner det hända många saker som inte kommer att lyckas fångas här men det framgår ganska tydligt ifrån bilderna att volleyboll är roligt. Bilderna ovan är ifrån invigningen där vi känner igen våra vinröda färger i publiken och det var en fin inramning när alla lag ställde upp med respektive namnskyltar.

De ena laget i denna klass var SVK grön, som var ett rent -01 lag, men hade en tuff lottning i gruppspelet där man ställdes mot äldre spelare. Trots detta så visade man på ett stort och sprudlande spelhumör hela helgen. Laget bestod av Sigrid, Elin, Elsa, Irma, Felicia, Maja, Alva, Ella, Johanna och Vanja.

Det andra laget var SVK vinröd och bestod av -00or och -01or. Laget spelade bra men hade också tufft motstånd ifrån äldre lag. Man spelade ihop sig under helgen till ett tight lag och man visade upp ett moget 6-manna spel. Laget bestod av Meja, Laura, Sophie, Sarene, Pia, Ellen, Andrea, Rebecca, Amanda och Hanna.

Nu har -01orna kvar ett U15 SM i Örebro innan denna säsong är slut, men det laddas redan inför nästa år för att få komma tillbaka och spela denna härliga turnering.

Resultat hittar ni här: http://www.profixio.com/resultater/oppna-klassen-vid-u17-sm-2015/k/kl/986049