AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

02:orna skickar ett stort grattis till 01:orna och tränar vidare

Stort grattis till 01:orna för framgångarna i Stockholm Volley Cup U15 men nu ett par dagar efter slutspelet är FP02 tillbaka i hallen och tränar vidare för att kunna ge 01:orna en ännu större utmaning nästa gång. 

 

När spelschemat publiserades inför slutspelet stod det klart att P02 skulle få kämpa ordentligt för att ta sig vidare och spela om medaljerna. De började slutspelsdagen lite sömnigt och tog nätt och jämt första set mot Danderyd Volleyseuns men vann till slut med 2-0.

Redan i sin andra match mötte man SVK Gazoz, som senare under dagen spelade i finalen. Man fightades på bra mot sina äldre klubbkompisar men föll med 0-2.
Detta räckte dock för att ta sig till kvartsfinal men där väntade ännu ett 01:lag, SVK Floats, som även dom så småningom spelade i finalen. 02:orna hängde länge med men förlorade första set med 21-25. Sedan tappade de lite av sin energi och andra set med 16-25.

I nästa match väntade ett av Gotlands lagen och även detta blev en jämn match men där orkade man inte riktigt gå hela vägen och förlorade med 24-26, 21-25.

En lång dag led mot sitt slut men en sista match mot Danderyd Volleyboys väntade, matcherna mot Danderyd är ofta jämna och så även denna, klockan passerade 18 på kvällen, alltså c:a 9 timmar efter första matchen börjat, innan de lyckades vinna med 2-1.

Lite otur att de mötte finallagen så tidigt under dagen men helt klart en godkänd insatts av våra 02:or, det var ju på håret att även ett av F02 lagen tog sig vidare till slutspelet!