AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas P01 vinner en trippel i Stockholm Volley Cup slutspelet

P01 åkte till Danderyd för slutspelet med tre lag. Med några sjukskrivningar blev det till sist 3 st 3-mannalag som ställde upp och det räckte långt! Efter en hel dags spel slutar SVK:s P01:or 1:a, 2:a och 3:a!

 

Det var fler anmälda lag än någonsin tidigare. 14 lag i 4 grupper och P01 hamnade i tre olika grupper där de alla slutade som gruppettor innan de gick till kvartsfinalerna. Där hade man fått upp tempot och gick relativt lätt till semifinal. Den ena semin blev då ett ”derby” mellan SVK Gazoz och SVK Spikers och där gick Gazoz ut med segern. I den andra semin slog SVK Floats Södertälje.

I matchen mellan Spikers och Södertälje om 3:dje platsen började Spikers göra misstag och matchen blev då onödigt jämn. Det gick till ett avgörande set där Spikers till slut kunde samla sig och vinna. Finalen mellan Gazoz och Floats blev jämn och slutade 25-23, 26-24 till Gazoz.

Bäst motstånd för dagen bjöd Gotland och våra egna 02:or. Man kan nog säga att de hade lite otur med lottningen. Nu återstår bara Mikasa Challenge innan vi lämnar studsen bakom oss!

övre fr v: Gustav Molin, Kevin Söderlund, Aran Sedighi, Max Kaufman, Fredrik Ekholm
undre fr v: Lucas Westberg, Pontus Fredstam, Oskar Tevérus, Calle Pettersson