AKTUELLT

Sommarläger v25

Ungdomssektorn

Gör som Penny Parnevik - testa volleyboll i sommar! Sommarläger för nybörjare och fyrmanna vecka 25 (17/6 tom 20/6).

D-tjejerna i SVC F97 Omgång 5

Damer D hade ett tag tankar på att stå över omgång 5 av SVC F97 eftersom många skulle vara på bortamatch i Nyköping dagen innan, men några i gruppen var ändå spelsugna och därför kom de till spel med en ny konstellation med bl.a. en center i rollen som passare.

Tjejerna gjorde på de hela taget en bra insats och lyckades vända i sista matchen och knipa tredjeplatsen.

Spelet i de inledande matcherna haltade en del, man hade svårt med sina roller och mottaget krånglade, men man tog sig ändå till semifinal där Södertelge väntade. Tjejerna lyckades länge hålla jämna steg och spelet fungerade betydligt bättre än vad de visat tidigare under dagen men tappade ändå första set med 21-25. I andra set fungerade spelet inte alls lika bra och de förlorade semin med 0-2. 

I sista matchen för dagen stod Täby för motståndet i kampen om tredje platsen. Tyvärr började matchen i samma stil som semifinalen slutade och de tappade första set lite för enkelt med flera egna misstag, men tjejerna tog sig samman, fick spelet att fungera, och tvingade Täby till ett skiljeset genom att ta hem andra set. Men det var inte slut med det, tredje set började dåligt och plötsligt låg man under 2-7. Då kom dagens kämpainsats – man tog sig samman och slet och slet för att komma ikapp och förbi för att till slut ta hem setet, matchen och tredjeplatsen. Ett mycket godkänt resultat.

Spelade gjorde: Natalia, Isabell, Annika, Evelina, Mai och Rebecka