AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Rissne vinner igen mot SVK’s B-tjejer….

SVK’s B-tjejer åkte på söndagseftermiddagen till den mysiga bunkern i Rissne för att möta just Rissne. Vi har haft svårt mot de luriga damerna på deras hemmaplan och tyvärr höll trenden i sig även i dag.

 

 

 

 

Första setet var spelmässigt ganska jämnt, men Rissne var hela tiden i en liten ledning. När våra tjejer kom i kapp så drog de ifrån och de vann setet med 25-21.
I det andra kom våra tjejer igång på allvar med bra defence och ett varierat anfallsspel och gick upp i en komfortabelt ledning, 17-11. En slumpboll gav Rissne poäng och serve och där hamnade vi i en jobbig rotation där de hade sin passare i serven och Tove Kauppis mamma i framlinjen, och där stängde hon nätet så Rissne kunde ta tio raka poäng och så småningom setet med 25-20.

 

I det tredje kämpade sig våra till sig en ledning igen och höll den till setvinst 25-20, men i det sista gick det återigen troll i spelet och Rissne, med framförallt ett väldigt bra defence kunde vinna enkelt med 25-17. Siffrorna blev, med Rissnes först: 25-21, 25-20, 20-25 och 25-17.

 

Spelade gjorde Matilda, Amanda, Sofia, Aliide, Lovisa, Anna samt Filipporna Kuné och Kolm.