AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Pojkar 02 vinner omgång 5 av Stockholm Volley Cup P01

Omgång 5 av SVC P01 spelades på söndagen i Sollentuna Sporthall. Det var upp till Pojkar 02 i SVK Nike att försvara klubbens färger eftersom 01 killarna provade lyckan med 6-manna i SVC P99-97 som spelades samtidigt på banan bredvid.

 

 

Trots att 01 killarna avstod denna omgång till förmån för P97-99 så var det nio lag anmälda. Tyvärr skapade vädret problem för Team Gotland som fick sin färja inställd pga hård blåst. Ett nytt spelschema gjordes upp under natten och för att kunna ha så många matcher igång parallellt som möjligt dömdes många matcher av “arrangören”, stor eloge till tränare, föräldrar och äldre ungdomar (även några som bara kommit för att titta på) som ställde upp för klubben!

Spelet kom igång och efter flera jämna och spännande matcher stod SVK Nike mot Södertelge 2 i finalen. Lagen hade mötts tidigare under dagen i gruppspelet, en match som gick till skiljeset. Även denna gång blev det en tuff kamp mellan lagen men till slut lyckades SVK killarna säkra matchen och vinsten av omgången.

Detta var sista omgången av SVC P01 innan slutspelet 22 mars.