AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Att lära sig 6-manna

Flickor -00/01 fortsätter att lära sig behärska 6-manna spelet genom att utmana lagen i SVC U17. I helgen åkte man till idylliska Dalarö för en sista turnering innan jullovet. Även om det var många sjuka denna dag så fick man ändå ihop tre lag. Det blev många jämna matcher där man behöll ett lag i röd grupp och två i svart grupp.

 

 

Även andra lag hade svårt att få ihop spelare så dagen började med att hela spelschemat gjordes om, då det saknades två lag vid start. Men när väl alla kom igång så var det en rolig dag med bra matcher. I röd grupp spelade lag Jupiter många jämna matcher men räckte denna dag inte hela vägen även om man till slut hängde kvar i röd grupp. I svart grupp var det som vanligt väldigt tight och lag Neptunus visade framfötterna genom att visa att med bra samarbete i ett lag kan överraska många motståndare. Neptunus avslutade i stor stil då man kom ifrån underläge i sista set och vann över Vallentuna till publikens stora jubel. Lag Tellus höll på att ta Södertelge men fick till slut ge sig efter en hård tre-sets match. Dessa tjejer ser redan fram emot att få fortsätta spela sexmanna i SVC under våren för att bygga sin erfarenhet i denna sport.

Alla resultat hittar ni här:

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Svenskvolleyboll/Distrikt/Stockholm-GotlandsVolleybollforbund/Tavling/Resultat/