AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Lärorik omgång 2 i F99

I helgen fick -00/01 tjejerna en heldag i den nya fina Ulriksdalshallen i Solna. Det blev en dag där många av lagen fortsätter att utvecklas och bit för bit lära sig mer om sexmannaspelet. Sollentuna kom med hela fyra lag och har redan etablerat sig i svart och röd grupp, då spelar fortfarande de flesta av tjejerna även i U15.

 

 

I svart grupp öppnade lag Neptunus starkt och hade ett moget spel men Södertelge visade sig till slut vara starkare och vann med 2-1. Man kämpade sedan hårt vidare resten av dagen och tog med sig många nya erfarenheter. Lag Pluto spelade upp sig under hela dagen och när man fick ordning på rotationerna så vann man till slut sin sista match och kom iväg med bra koll på denna typ av spel.

Lag Tellus hade bra flyt ifrån början och vann sina matcher fram till gruppfinalen där man till slut fick ge sig för Södertelge som var det starkaste laget denna dag. I röd grupp kämpade Jupiter i jämna matcher och spelade ihop och upp sig i slutet där man tog en fin seger mot Danderyd. Innan det är dags för juluppehåll ska tjejerna hinna med en U15 och ytterligare en U17 turnering.

Reultaten hittar ni här: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/Svenskvolleyboll/Distrikt/Stockholm-GotlandsVolleybollforbund/Tavling/Resultat/ResultatOmg2F99/