AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Vinst för tjejerna i D trots setförlust

Tjejerna i Damer D åkte på sin första setförlust mot gästande IFK Nyköping men säkrade trots det ytterligare en tre-poängare och behåller serieledningen i Div 2 Östra.

 

 

 

Första set gick i en rasande fart men till andra set hade Nyköping fått hela sitt lag på plats och tog delvis över matchen. För flera av våra tjejer var det antingen debut eller första divisionsmatchen på länge och det märktes att de var lite nervösa. Men de våra kan sitt spel och även om det gick lite knackigt så kämpade man sig tillbaka och var på vippen att ta hem andra set trots allt. 

I tredje och fjärde set lyckades man fortfarande inte helt med fokusen men med bra servande och mottag så kunde man ta hem matchen med 3-1.

Coach Sandra kommenterar:
Vår styrka idag var definitivt serven. Alla pressade den ordentligt, precis som vi bestämt innan matchen. Trots en setförlust är jag glad över att alla fick en chans att spela, och att de gjorde det helt okej! 

Sandra tar nu paus med coachandet för att spendera vintern uppe i fjällen, vi säger tack, lycka till och välkommen tillbaka när snön smällt!

 

Slutresultat:
Sollentuna VK D –  IFK Nyköping    3 – 1 (25-5, 23-25, 25-17, 25-17)

Spelade gjorde: Jenny, Johanna, Emma L, Elsa, Agnes, Rebecka, Evelina, Mai, Lea, Filippa och Natalia
Coach: Sandra

I nästa match väntar IF Stockholms Vingar C på bortaplan (Forsgrenska)