B-tjejerna vinner hemma mot Rissne hemma i B-hallen i Superettan Norra

Laget, med stärkt självförtroende efter segern mot Uppsala förra helgen, besegrade Rissne med 3-1 i en hård och välspelad match.

 

 

 

 

Båda lagen ville verkligen spela volleyboll och det första setet blev obehagligt jämnt, SVK vann till slut med 31-29… I det andra inledde våre tjejer starkt och ledde med 21-17, när det började darra i leden. Rissne gick i kapp till 23-23, men SVK vann med 25-23. I det tredje, när våra tjejer brukar vakna, så blev det tvärt om. Rissne vann komfortabelt med 13-25. Fjärde set blev en rysare. Våra tjejer vaknade till liv och kunde till slut vinna setet med 25-23 och därmed matchen med 3-1 i set.

 

Segern innebär att våra ungdomar tagit 5 poäng på de första tre matcherna! Återstår att möta innan serien vänder för vår del (Rissne har en match mindre spelad) är Vallentuna som hittills förlorat samtliga matcher och står på 0 poäng. Den matchen spelas 8/11 i Vallentuna. Helt klart värt en utflykt! En parentes: Spelar nummer 10 i Rissne är den i Sollentuna välkända Olga Lundvall;-)