AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Seriepremiär för Sollentuna B herrar

Sollentuna B-herrar inledde säsongen med att förlora bortamatchen mot Bromma B (20-25, 24-26, 22-25). Trots förlusten så gjorde grabbarna en bra laginsats mot ett starkt och rutinerat Brommalag. Laget kämpade och slet och pressade Brommalaget hårt i alla tre seten. 

 

I första set hamnade Herrar B tidigt i ett par poängs underläge och kom aldrig närmre än 17-18. I andra set ledde laget med 23-22, innan Bromma lyckades vända och vinna. I tredje set fick herrar B en dålig start och släppte direkt till 0-5. Laget ryckte dock upp sig och hade ledning 22-21 i slutet av setet innan Bromma återigen lyckade vända och setet och slutligen matchen med klara 3-0.

Coach Christer Hällgren summerar:
– En bra laginsats av alla grabbarna. Ett extra plus till debuterande Joar Millberg och comebackande Martin Forsén. Tyvärr tappar vi alla seten på slutet och det sitter givetvis i huvudet på killarna. Trots detta är jag mycket nöjd med den energi och engagemang som alla spelarna visade.

Spelade gjorde John Larsson, Oskar von Sydow, Joar Millberg, David Lundin, Anders Lindahl, Johan Silhammer, Elias Hjerpe, Martin Forsén och Erik Tamm.

Nästa match – Sollentuna B – Södertälje B, lördag 11 oktober, kl 17:00 i Arena Satelliten.