AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentuna Damer D trea i Uppsala Cup

Damer D åkte i söndags till Uppsala för att få lite matchträning och ha kul tillsammans i Uppsala Cup. Man lyckades med båda ambitionerna och tjejerna hamnade på en hedrande tredjeplats.

 

 

Dagen började trevande och det märktes att man inte spelat match på länge, men man lyckades fokusera och vann till slut ett väldigt jämt första set mot Täby med 28-26. I andra set spelade man fortsatt bra och vann matchen med 2-0.

Matchen mot Nyköping följde samma mönster som andra set i första matchen men man hade tidvis svårt att fokusera och komma till distinkta avslut. Detta straffade sig i tredje matchen mot Stockholms Vingar C där man förlorade första set med 27-29 och sedan släppte iväg i sista set och dagens enda förlust. I sista matchen återupprepades detta men man ryckte upp sig en mycket jämn match mot Uppsala och slutade med 1-1.

Serveandet gick bra hela dagen, det som brast var fokus och att man ofta la för snälla bollar till motståndarna men man hamnade ändå på tredje plats totalt.

Coach Elias kommenterar: “Överraskande bra start på säsongen med många positiva inslag. Att tjejerna hade ett leende på läpparna större delar av dagen var ett stort plus.

Damer D består av F98 och F99 och på det hela taget var det en nyttig dag för tjejerna inför divisionsspelet som börjar på lördag (4/10).

Denna gång spelade Caroline, Emma P, Hanna, Jenny, Mai, Rebecka och Sandra. Coachade gjorde Elias och Sandra.

 

Resultat (alla matcher i Damer II spelades i två set)

Sollentuna D-Täby 2-0 (28-26, 25-14)

Nyköping-Sollentuna D 0-2 (13-25, 18-25)

Sthlm Vingar C-Sollentuna D 2-0 (29-27, 25-17)

Sollentuna D-Uppsala VBS 1-1 (24-26, 26-24)