AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Camilla Hörnqvist klar för ytterligare en säsong

Camilla Hörnqvist förlänger kontraktet med Sollentuna och är därmed klar för ytterligare en elitseriesäsong med Sollentuna Volleys damlag. Camilla lyftes under förra säsongen upp i A-laget och tog en liberoplats som hon därefter behöll hela säsongen igenom. I och med förlängningen så gör Camilla sin andra säsong i elitserien och kommer även fortsättningsvis att spela libero.

 

 

Camilla Hörnqvist är en spelare som gått hela vägen i Sollentuna Volley från ungdomslag, via seriespel till A-laget. Förra säsongen öppnades en chans att spela libero som hon tog väl vara på. Trots debugsäsong så visade hon prov på fina tävlingsnerver och att hon klarade av steget upp i högsta ligan i Sverige.  

I och med att Sollentuna spelar med två liberos, vilket reglerna tillåter sedan några säsonger sedan, så har Camillas huvuduppgift som libero varit inne och spela servemottag. Hennes bagger i servemottaget är en av hennes styrkor och där har hon visat sig vara en stor tillgång för laget. Tillsammans med övriga i laget jobbar nu Camilla hårt under försäsongen för att slipa på detaljer inför elitseriepremiären och målsättningen är att ha ett riktigt stabilt servemottag när serien startar.

Vi i Sollentuna Volley är mycket glada att Sollentunatjejen Camilla väljer att fortsätta elitsatsningen i Sollentuna Volleys damlag.

Christer Ljung
sportchef, damer