AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Nina Enocsson förlänger två säsonger med Sollentuna Volley

Nina Enocsson förlänger kontraktet med Sollentuna Volley över de kommande två säsongerna. Det innebär att Nina kommer göra sin tredje elitsäsong med Sollentunas damlag. Ninas förlängning ger kontinuitet till damlagets lagbygge samt att det bidrar med rutin.

 

 

Nina Enocsson delade på liberopositionen förra säsongen och spelade mestadels försvarslibero även om det blev en hel del servemottag också. Med hennes blick för spelet och snabbhet är hon ofta på rätt plats och kan rädda eller spela upp bollen. Hon aggerar även vikarierande passare på plan när så behövs och understödjer därmed lagets offensiv ofta.

Nina kommer till hösten tillhöra skaran som visar att det går att kombinera yrkesarbetande med elitidrottande då hon i våras blev klar med sina studier. Hon har även lagets mest hängivna supporters som aldrig missar en chans att heja på spelarbussen då den passerar Gislaved på vägen till Hyltebruk eller som hörs som en ljudfyr emot hemmapublikens hejaramsor i Gisle sportcenter. Sånt gillar damlaget skarpt!!

Christer Ljung
sportchef, damer