AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Isabelle Falck klar för Sollentunas damlag

Isabelle Falck är klar för ytterligare en säsong med Sollentuna Volleys damlag och bygger därmed vidare på den framgångsrika debutsäsongen hon gjorde förra säsongen där hon hamnade högt upp i blockligan. Isabelle tillför energi till laget på banan och kommer även fortsättningsvis att vara en sevard profil i Arena Satelliten.

 

 

Under sin debutsäsong i elitserien gick Isabelle, eller Bella som alla kallar henne för, in direkt som starter och tackade för förtroendet genom att komma 5:a i blockligan med 39 blockpoäng i grundserien. Med det var hon faktiskt den näst bästa svenskan i blockligan. Hennes styrka i blockspelet är närvaron och timingen vilket gör att hon utnyttjar sina 180 cm på rätt sätt. Utöver blockpoängen blev det 59 anfallspoäng och 22 servess vilket gör att Bella var bland de 6 mest poängplockande centrarna i elitserien.

Nu är debutsäsongen förbi och bevakningen blir kanske en annorlunda kommande säsong. Vi hoppas naturligtvis att det ska bli minst lika bra som den förra säsongen och med hård träning finns det egentligen inget som talar emot en sådan utveckling.

Under avdelningen värdelöst vetande/kuriosa kan vi avslöja att vid sidan av volleybollen är Isabelle en hängiven Djurgårdssupporter och att hennes andra hem är i Djurgårdsklacken på Tele2 arena. Vi väntar med spänning när den klacken kommer och hejar på Bella i Arena Satelliten.

 

Christer Ljung
sportchef, damer