AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

FU17 för flickor -00/-01

 Femte omgången av SVC spelades i Vallentuna och nu var det tre lag med ifrån denna grupp. Detta betydde att det var flera tjejer som var med i en sexmanna turnering för första gången men även om det var en del nerver inför premiären så märktes det knappast på dessa tjejer. 


Trots att man inte kunde vara med senaste omgången, då det krockade med en U15 turnering, och var lite ringrostig med att ha koll på 6 manna roteringar, nya positioner och tvåpassar system så vann alla lagen minst en match. Det är väldigt utvecklande för dessa tjejer att tidigt få prova på sexmanna spelet. Starkast för dagen var Pluto som gick igenom utan matchförlust och tog hem den blå gruppen. Som ni säkert läst på hemsidan tidigare så bidrog gruppen med att Ulli Blomgren var med och tog hem segern, med ett servess, i svarta gruppen åt Sollentuna tillsammans med 98/99 tjejerna. 
Nu laddar tjejerna om för att spela FU15 slutspelet nästa lördag och söndag som går av stapeln på hemmaplan i Sporthallen. Hoppas att vi kommer att se er där!