AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Utan setförlust P98 i Stockholm Volley Cup

Under lördagens hektiska schema för Sollentuna Volley var U17 killarna i träningsgruppen P98 iväg och spelade Stockholm Volley Cup under eftermiddagen. Det blev till slut en-dag-på-jobbet för dessa 15-16 åringar som marscherar igenom omgången med idel 2-0 vinster i matcher. I och med de har man återställt ordningen och är första seedade inför slutspelet i april.

 

 

Det var inte full uppslutning i laget som ska åka och spela U17 SM i Göteborg om 3 veckor utan endast 8 spelare kom till omgång 5 av Stockholm Volley Cup i U17 klassen. Fokus ligger naturligtvis på just SM i Göteborg och omgången var med ett tillfälle att få lite matchträning utan någon större vikt på resultatet. Utan några större bekymmer lyckas killarna i P98 gå igenom omgången utan setförlust mot Södertelge, Vingåker och Team Gotland.

Sollentuna har 3 raka vinster i slutspelet i PU17 klassen på killsidan i Stockholm Volley Cup och i och med vinsten inför slutspelet ligger man bra till för att kunna ta den 4:e raka segern. Till slutspelet kommer man med stor sannolikhet även med fullt lag. Slutspelet spelas 27 april och dit är det långt.