AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

SVK C möter Jomala

C-tjejerna mötte Jomala i Satelliten på lördagseftermiddagen.

C-tjejerna hade goda möjligheter mot åländskorna: De senaste träningarna har varit sjukt bra och gästerna var lite omtumlade efter en guppig färd med färjan från Mariehamn. Tyvärr slog det gamla Sollentunasyndromet till: Artighet mot gästerna genom att ge dem ett försprång. I samtliga set….

I det första ordnade det upp sig; i en rotation när gästerna hade sin (enda) spiker i baklinjen så skaffade sig tjejerna med disciplinerat spel en ledning som inte släpptes. Setet vanns med 25-15.
Tyvärr så fick gästerna en ledning i de två följande seten som de inte släppte. Vi fastnade i en rotation med passaren fram samtidigt som tjejerna ville för mycket och svårt, så inför fjärde låg vi under med 1-2 i set efter siffrorna 14-25 och 13-25.
I det fjärde tog gästerna ledningen ytterligare en gång, men den här gången var det de som fastnade igen i en rotation med sin främsta spiker bak och vi kunde bärga hem setet med 25-20 och därmed möjligheten att spela ett skiljeset.
Tyvärr släppte vi på eget slarv upp Jomala till en 0-5 ledning som de inte släppte utan de kunde vinna setet enkelt, 9-15 till gästerna.
Lennart efter matchen: Med bättre skärpa hade vi tagit dem, men tyvärr…. Retur nästa söndag och då!!
Spelade gjorde: Linn, Lovisa, Viktoria, Ellinor, Lola, Anna, Aliide, Emelie och Mia.
Tyvärr kan jag fortfarande inta infoga bilder från Macen så det blir bara text.