AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Bekväm seger för Sollentunas B-herrar

Solna stod för motståndet i Division 1 Nordöstra då B-herrarnas under lördagen avlade visit till Råstaparkhallen. Solnalaget avfärdades i tre raka set där slutresultatet blev 3-0 (25-17, 25-21, 25-19).

Matchen var ett led i förberedelserna inför den kommande och helt avgörande matchen mot Södertälje B. Följaktligen experimenterades det frisk i Sollentuna laget och alla seten bjöd på helt olika startuppställningar där ett antal spelare fick prova på att spela på för sig ovana positioner. Frånsett en långsam start i första set så tog B-herrarna direkt kommandot i alla set och bibehöll en bekväm buffert poängmässigt under resten av seten.

Coachen Christer Hällgren summerar:

– Det var en stabil och bra insats av alla spelare. Alla spelare verkar bekväma att spela under press och ändå kunna släppa loss och leverera bra prestationer. Jag glädjer mig åt att vi förbättrat oss på de spelmoment som vi tränat på den senaste tiden. Helgens match var ett viktig led i våra förberedelser inför den kommande helgens helt avgörande hemmamatch mot Södertälje. Min förhoppning är att vi då ska kunna spela ännu bättre både individuellt och som lag. Vinner vi med 3-1, eller bättre, är vi i princip klara för Vårettan.

Nästa match:

Sollentuna B – Södertälje B, lördagen 7 december kl 17:00 i Arena Satelliten