AKTUELLT

Sommarläger v25

Ungdomssektorn

Gör som Penny Parnevik - testa volleyboll i sommar! Sommarläger för nybörjare och fyrmanna vecka 25 (17/6 tom 20/6).

KidsVolley andra omgången i Stockholm Volley Cup

 I lördags åkte 19 st unga tjejer och killar ifrån Sollentuna för att delta i andra omgången i SVC som denna gång spelades på Lidingö. Det blev många jämna matcher och det var en härlig stämning i hallen hela dagen.

Kidsvolley spelas i olika levlar vilket innebär att både de som nyss börjat spela och de mer erfarna spelar i samma turnering. Kidsvolley handlar om att ha roligt med sina kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen vilket man kunde se under hela denna turnering. 
Dessa unga talanger står för den kommande återväxten i klubben och under denna turneringen så kan man se att det finns en stabil grund att bygga vidare på och det blir spännande att fortsätta följa deras framfart i SVC.
Inom Kidsvolley så har man ett Fair play pris som är en enorm segerbuckla som går till det lag som har uppträtt mest schyst under turneringen. Denna gång gick bucklan till Danderyd och vi gratulerar dom till priset. Nästa turnering går på hemmaplan i Satelliten den 4/12 och då kommer man garanterat att kämpa för att ta den till Sollentuna.
Om man vill veta mer om Kidsvolley så finns information att läsa via denna länk: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/barnungdom/Spelformer/Kidsvolley/Vanligafragoromkidsvolley/