AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Viktig seger för Sollentunas B herrar

3-0 är alltid 3-0, säger talesättet, och man måste konstatera att det är alldeles korrekt. B-herrarna, som befinner sig i ett pressat läge och måste vinna de närmsta matcherna med just dessa siffror, klarade av pressen då Uppsala besegrades under söndagen på bortaplan med 3-0 (25-15, 25-18, 25-18).

 

B-herrarna var egentligen aldrig hotade under något av seten, men uppträdde trots detta spänt och den riktiga spelglädjen inföll sig aldrig. Stabil servemottagning från främst Anders Lindahl och Johan Silhammer utgjorde grunden som Uppsala aldrig kunde rubba.

Kommentar från coach Christer Hällgren:

– Jag är glad att alla i truppen fick känna på att spela under press. Det är en nyttig erfarenhet som vi kan ta med oss i de kommande matcherna där pressen kommer att kvarstå, men förhoppningsvis kan vi med den här matchen i bagaget känna oss mer bekväma med situationen och lyfta oss själva spelmässigt. Topprestationerna är bra och bara vi kan få bort ett par egna misstag per set så kommer upplösningen av höstsäsongen att bli oerhört spännande. Nu har vi speluppehåll ett par helger och kan träna på de detaljer som förhoppningsvis hjälper oss att nå höstsäsongens mål, dvs vinna serien och ta oss till Vårettan.

Nästa match:

Solna – Sollentuna B, lör 30 november, kl 15:30 i Råstaparken