AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Ett stort tack till Peter Hodor, avgående Sportchef för Damlaget

I samband med att Christer Ljung tar över rollen som sportchef på damsidan vill vi i klubben rikta ett stort, stort tack till avgående Peter Hodor.

 

Peter Hodor har inte bara under två år verkat som sportchef och tränare på Damsidan. Han har även under lång tid verkar i mängder av roller i föreningen, tex som långväga spelare i herrarnas Elitlag och som stöd i ungdomsverksamheten. Genom åren har han spritt sådan energi och glädje omkring sig att det smittat av sig långt bortom Sollentunas volleyboll-verksamhet.

Peter uttrycker sig själv så här i samband med att han nu lämnar bollen vidare till Christer Ljung som sportchef:
“Ett tufft beslut att ta men jag känner att jag på grund av mitt nya arbete inte kan lägga den tid och energi som krävs för att göra ett så pass bra jobb som jag vill. Jag tycker att det då är bättre att låta någon som har bättre förutsättningar än mig att göra det jobbet, men det är så klart trist att lämna tjejerna som jag har jobbat ihop med. Det är också tråkigt att inte fylla någon funktion i klubben som jag har tillhört i 25 år men jag kommer garanterat att inom en snar framtid komma tillbaka till Sollentuna VK i någon form.”

Vi hälsar Peter välkommen tillbaka i en framtida ledarroll i klubben.
Och vi hoppas på att det kan bli snarare än snart.
Tack så här långt Peter!