AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentuna VK startar samarbete med Kharazmi – Persiska köket

Restaurang Kharazmi, PERSISKA KÖKET, firar 10 års jubileum under 2013 och väljer att samarbeta med Sollentuna VK till förmån för den växande ungdomsverksamheten.

 

Samarbetsavtalet innebär att våra matsugna medlemmar besöker och rekommenderar Kharazmis restaurang och cateringverksamhet. I gengäld går 7% av nettobeloppet för restaurangbesöket till vår förenings ungdomsverksamhet, förutsatt att man uppger vår förening som referens.

Sponsringsförslaget innebär att vi som förening går ut till våra medlemmar och upplyser dem om Kharazmi och talar om vårt samarbete. Kharazmi erbjuder sina kunder catering och restaurangbesök. Då vi som förening har medlemmar i chefsposition eller eventansvariga som vill fira med sin personal eller vill ordna god mat på någon annan tillställning kan Kharazmi vara ett välsmakande alternativ till de traditionella restaurangerna och julborden.

Kharazmi är anslutna till kollektivavtalet sedan 2006 och har blivit uppmärksammad flera gånger av olika medier. Kharazmi lagar god mat med kärlek och ger personlig service.

Blev ni sugna på ett besök, tveka inte att besöka Kharazmi vid nästa restaurangbesök eller ert företags nästa event, och då referera till Sollentuna VK. Genom detta samarbete kan vi utveckla ungdomssatsningen i klubben än mer!

För bokning och mer info:
www.kharazmi.se

www.facebook.com/RestaurangKharazmi