AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Säsongsavslutning för SVK D-damer i Vårtvåan N


Säsongen för SVK D-damer, huvudsakligen våra tjejer födda 1997 avslutades med två matcher under helgen, möte med Vingar B i Forsgrenska på lördagen och Västerås i B-hallen på söndagen.


 


 


Läget inför mötet med Vingar B var följande: En poäng och en plats i Division 1 till hösten var säkrad. Tyvärr var laget för dagen ovanligt passivt och oinspirerat, kanske låg söndagens slutspel i Stockholm Volley Cup och gnagde. Vingar B var däremot inte passiva och oinspirerat utan skaffade sig snabbt en ointaglig ledning i samtliga tre set och vann enkelt med 3-0, Vingars setsiffror först: 25-21, 25-21, 25-11.


Spelade gjorde Linn, Linnea, Sofia, Amanda, Nicole, Emelie, Lovisa och Natalie.


Förlusten i raka set innebar att vi nu var tvugna att ta en poäng mot Västerås i söndagsmatchen, ett Västerås som verkade vara på gång efter en 2-3 förlust mot Vingar B och vinst med samma siffror mot serieledande Solna.
Eftersom våra 97:or för dagen agerade ungdomsspelare med bravur i Stockholm volley Cup så fick 96:orna ta sig an motståndarna.



Och som de gjorde det! En lätt oro inför matchen hos lagledaren förbyttes snabbt i en euforisk förvåning. Efter en sanslös laginsats där samtliga toppresterade vann vi med 25-6!, 25-23 och 25-19. Det innebär att de som spelar under beteckningen SVK D till hösten gör det i Division 1! 



Spelade gjorde Mollie, Natalija, Lola, Anna, Aliide, Matilda och Jenny. Samtliga helt super, och som belöning nedlade de även sin lagledare;-)


Foto: Lena Bouveng i Forsgrenska och Fredrik Lundberg i B-hallen