AKTUELLT

Beachträning hela sommaren vid Rösjöbadet i Sollentuna, nu med meriterade och erfarna beachvolleybolltränare

Beachsektorn

Tycker du också att beachvolleyboll är jätteroligt? Vill du lära dig mer och utvecklas? Vill du hänga med beachkompisar i sommar?

SVK’s C-damer förlorar borta mot Stockholms Vingar A


C-damerna mötte Vingars A-lag i Forsgrenska på lördagen, och återigen var respekten lite för stor.


 


 


 


Tjejerna inledde 1:a set darrigt och Vingar ryckte åt sig en stabil ledning. Avsaknaden av en sjuk Jenny som libero märktes, då försvarsspelet var darrigt. Mot slutet av setet började vi få ordning på mottagen vilket ledde till stabilare anfall, framförallt från vänster.


I 2:a setet turades lagen om i ledningen och SVK hade hela tiden kontakt med bra mottag och i stort sett felfria vänsterspikers, Anna och Sofia, där framförallt Anna nog gjorde sin bästa match för säsongen. Tyvärr är Vingar ett något bättre lag och kunde stänga setet med 25-23.


I 3:e hängde vi med hyggligt, men kom inte riktigt nära trots stundtals riktigt bra spel och snyggt blockarbete av centrarna. Matilda, som bara gör sin andra säsong som volleybollspelare, har utvecklats enormt som center.
Vingar vann setet med 25-18 och därmed matchen med 3-0. Trots detta är SVK C sedan tidigare klara för spel i Division 1 till hösten.


Spelade gjorde Natalija, Anna, Sofia, Aliide, Ellinor, Lola och Matilda.


Foto: Lena Bouveng