AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Viktig match för Sollentunas damlag på lördag

Damlaget tar på lördag emot Ljungby i en viktig match i jakten på en slutspelsplats. Sollentuna ligger i dagsläget på en sjundeplats men det är fyra lag som ligger inom två poäng så det kommer att bli ovisst in i det sista.

Ljungby har slagit RIG Falköping två gånger och besegrade även Sollentuna på hemmaplan i höstas. Sin fjärde seger tog man mycket oväntat mot topplaget Engelholm på bortaplan och gjorde där enligt egen utsago sin bästa match någonsin. Laget bygger mycket av sitt spel på sina båda kantanfallare Malin Krona och Ashlie Christenson med understöd av duktiga centern Regina Thomas. Dessa tre står för de flesta poäng som Ljungby tar och det blir en tuff uppgift för Sollentuna att stoppa denna trio.

Sollentuna gjorde ännu en bra match senast mot Engelholm på bortaplan där man förlorade med 3-2 men laget spelade ett mycket bra block- och försvarsspel. Samma insats kommer att krävas av laget om man ska besegra Ljungby och det gäller att hela tiden ha tålamod i sitt spel. Kaitlynn James gjorde sin bästa match hittills mot Engelholm och hon har blivit bättre ju mer tid hon har fått tillsammans med laget.

Så kom ner till Satelliten på lördag för att heja fram damlaget till en slutspelsplats!

Matchen spelas:

Sollentuna – Ljungby lördagen 2 mars kl 14:30 i Arena Satelliten