AKTUELLT

Beachträning hela sommaren vid Rösjöbadet i Sollentuna, nu med meriterade och erfarna beachvolleybolltränare

Beachsektorn

Tycker du också att beachvolleyboll är jätteroligt? Vill du lära dig mer och utvecklas? Vill du hänga med beachkompisar i sommar?

SVK C möter Stjärnfall i en sen torsdagsmatch


I en flyttad match spelade SVK C jämnt mot serieledande Stjärnfall i Vårtvåan NÖ


 


 


 

 

Efter att ha åkt på en svidande förlust mot de “Fallna stjärnorna” i Forsgrenska i januari var det dags för returmöte. Vår tjejer var rejält taggade och öppnade i ett högt tempo och tog hem det första setet tämligen enkelt. I det andra vaknade motståndarna till. Framförallt deras ena center med nummer ett gjorde många offensiva poäng. Det är rutinerade damer som vet att utmanövrera unga orutinerade tjejer!

I tredje set ändrade vi lite i uppställningen och Linnea sattes att vakta ettan, vilket gav resultat och setet vanns. I fjärde ledde vi fram till 22-20, då en missade serve och ett par dåliga mottag ledde till setförlust. I det avgörande setet efter nästan två timmar orkade tjejerna inte riktigt utan förlorade med klara 9-15.

Trots allt var det ett rejält fall framåt och en helt annan match än plattmatchen mot Stockholms Vingar förra helgen. Dessutom innebar våra två vunna set en bonuspoäng tillika Stjärnfalls först poängförlust. Vi har nu 7 poäng och goda chanser att spela i Division 1 till hösten!
Den enda riktiga plumpen, och tyvärr anledningen att vi förlorade var de drygt 15! missade servarna under matchen. Hade vi satt dessa och gjort poäng på hälften hade vi vunnit.

Spelade gjorde Natalija, Mia, Mollie, Matilda, Nicole, Aliide, Anna, Jenny och Linnea.

Foto: Lena Bouveng