AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Ny lång bortamatch för Sollentunas damlag

Sollentuna har en vår med många långa bortamatcher och den här gången så går bussen till Ängelholm för att spela mot topplaget Engelholm som ligger på en andra plats i serien. Engelholm kommer till matchen med två raka förluster och är säkert revanschsugna inför söndagens match.

Engelholm förlorade på tisdagen mycket oväntat mot tabelljumbon Ljungby med 3-1 och verkade i den matchen kämpa en del med sitt spel. Engelholm är normalt sett ett lag med starkt anfallsspel lett av passarna Elisabeth Franze och Joanne Morgan och har till detta ett bra block- och försvarsspel där liberon Verena Rizzol styr försvarsarbetet. Lagets ”mamma” är rutinerade Åsa Gustavsson som med sina 36 år visar att det finns mycket att hämta av en volleybollspelare trots att man passerat 30 år. Matchen är viktig för Engelholm som kämpar om att komma tvåa i serien efter suveräna Katrineholm.

Sollentuna kommer till matchen mot Engelholm efter en bra match mot RIG Falköping där det mesta stämde för laget. Samspelet mellan Kaitlynn James och Anna Harlin blir bättre för varje träning och om laget ska kunna störa Engelholm så måste det till en minst lika bra insats som mot RIG Falköping. Engelholm letar efter sitt vägvinnande spel igen och kommer inte att lämna något åt slumpen denna gång

 

Matchen spelas:
Engelholms – Sollentuna, sön 24 feb kl 17:00, Rönnehallen/Kungsgårdshallen

Följ matchen på livescore:
http://www.cupassist.com/pa/livescore/