Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Seger för Sollentunas damer med 3-0

Damlaget tog en säker seger på bortaplan mot RIG Falköping  med 3-0 och setsiffrorna skrevs till 25-14, 25-17, 25-16.

Första set börjar med bra försvar från Sollentunas sida men RIG Falköping är med till 10-10 eftersom Sollentuna slår ut ett par anfall trots bra lägen. I mitten av setet gör Sollentuna ett ryck efter ett par bra anfall av Laura Feldmann och laget har även bra press från servelinjen och får bort RIG Falköpings passare från nätet. RIG Falköpings spel blir alltför enkelspårigt och Sollentuna glider ifrån till 25-14.

Det andra setet börjar även det med bra spel från Sollentuna och man har 7-2 som blir till 7-7 efter en bra serverunda från RIG Falköping. Sollentuna börjar efter det spela ett mycket bra block- och försvarsspel och går ifrån till 13-7 i Kaitlynn James serve. RIG Falköpings tränare försöker väcka sitt lag genom att byta ut båda sina anfallsess Madeleine Green och Nellie Fredriksson men inget hjälper. Sollentuna vinner även andra set säkert med 25-17.

I tredje set börjar Sollentuna fokuserat och tar en tidig ledning och släpper aldrig in RIG Falköping i matchen. Genom bra försvar av framförallt Carolina Ljung samt bra blockspel av Anita Nolsjö så blir tredje set aldrig spännande utan Sollentuna vinner matchen med 3-0 efter 25-16 i det tredje setet.