AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Stark insats av F-01 i Fu15 omgång fyra i Vallentuna

Ifrån den stora truppen tjejer -01 så hade vi denna gång med två lag i Fu15. Dom fortsätter att spela moget trots att motståndet består av äldre tjejer. Och ett av lagen kom till final i den röda gruppen där vi till slut placerade oss 2a och 3a. Motståndet denna gång kom ifrån Lidingö, Spårvägen och SVKs -99/00 tjejer.

 
I lagen spelade Lotta, Olivia, Molly, Ellen, Ullis, Julia, Anna och Linn.
I grundserien så slog båda lagen Spårvägen och kom då till varsin semifinal. 
  
Där ställdes först Saturnus mot SVKs -99/00 Smurfar och trots hårt och jämt spel så blev det förlust och vidare till match om 3e pris mot Lidingö. Där visade man kämpartakter då man fick börja med bara tre spelare men höll uppe spelet och när man sedan blev fulltagliga så drog man ifrån och knep då 3e platsen.
I finalen så blev det Merkurius tur att spela mot Smurfarna. Denna match blev spännande och många långa bollar med bra spel. Men då visade Smurfarna vilka som ändå är äldst då dom vann med 2-0. 
Sammantaget en härlig dag med mycket bra spel och placering 2 och 3 i denna tuffa serie är ett resultat vi är väldigt nöjda med. Nu blir det fortsatt hårdträning så vi kan ta revanch nästa gång..
  
Coachade denna helg gjorde Agneta och Hans. Och vi ser fram emot det kommande slutomgången och slutspelet.