AKTUELLT

Beachträning hela sommaren vid Rösjöbadet i Sollentuna, nu med meriterade och erfarna beachvolleybolltränare

Beachsektorn

Tycker du också att beachvolleyboll är jätteroligt? Vill du lära dig mer och utvecklas? Vill du hänga med beachkompisar i sommar?

Första matchen i Vårtvåan NÖ Damer för SVK C

SVK C, som kommer att bestå huvudsakligen av våra 96:or gjorde terminsdebut i Vårtvåan mot Stjärnfall i Forsgrenska.

Stjärnfall, som enligt egen utsago består av “fallna stjärnor” är ett gäng damer i sina bästa år (dvs ungefär lika gamla som författaren) som spelat på hög nivå en gång i tiden. Numera har de bara roligt, helt klart. Våra unga 96-stjärnor, unga nog att vara barn till motståndarna var varnade att det inte skulle bli en enkel match, trots åldersskillnaden. Det visade sig nämligen raskt att våra stjärnor ännu inte nått till den nivå Stjärnfalls stjärnor dalat…
 
Damerna inledde första set i ett rasande tempo, ackompanjerat av en högljudd kommunikation, i klar motsats till Sollentunas traditionellt diskreta mummel.
Utan att spela dåligt blev vi fullständigt krossade i första set: 25-6 till Stjärnfall. Framförallt deras centrar hade ett spel vi inte hade något försvar mot. I andra set kom vi igång lite bättre, och spelade jämnt i första halvan för att sedan tappa totalt i slutet av setet: 25-14 till den äldre generationen. Slutligen i tredje, vårt traditionsenligt bästa set, pressade vi motståndarna men förlorade ändå, dock bara med 25-20.
 
Summa summarum: Ett motstånd vi inte kan hantera helt klart, men en mycket rolig match!
 
Spelade gjorde: Natalija, Aliide, Lola, Matilda, Ellinor, Jenny och Anna.